Pieslēgties
4.6
2017-01-27

Sagatavojies pienācīgi BBQ ballītei

Tu esi lielisks grillētājs! Kāpēc gan nekļūt vēl labākam?

Ben Tish, Šefpavārs no Salt Yard Group Anglijā, sniedz Tev nelielus padomus, kā iegūt maksimumu no Tavas vasaras barbekjū!

PADOMS 1. Kas ir labāks? Kokogles vai  briketes?

Vienreizējās izmantošanas kokogļu aromāts ir spēcīgāks nekā briketēm, jo tajās nav ķīmisku vielu vai savienojumu, kas varētu izbojāt garšas. Lielākā daļa kokogles nāk no Dienvidāfrikas, kuras noteikti ir bijušas sablīvētas transportēšanas laikā, saglabājot to kvalitāti, kā arī, lai tranzīta laikā tās nesalūztu. Es noteikti iesaku britu kokogles, kas ir daudz vieglākas un daudz labāk deg. Ābelei, lazdai un ozolam ir katram savas atšķirīgas garšas īpašības.

PADOMS 2. Cik laika iepriekš ir jāiekurina grils?

Ja kokogļu kvalitāte ir laba, tad 25-30 minūtes pirms gatavošanas, kā arī jāsagaida kamēr tās kļūs pelnu pelēcīgā krāsā un liesma vairs nav novērojama.

PADOMS 3. Kāds ir labākais koka skaidu veids, lai iegūtu klasisku dūmu aromātu?

Tas ir atkarīgs no tā, ko Tu gatavo, bet ja vēlies kaut ko dienvidu stilā, tad noteikti kaut ko līdzīgu dūmu aromātam, ko rada meskīta koks.

PADOMS 4. Kādas ir Tavas personīgās domas par kokoglēm un gāzi?

Garšas ziņā ir milzīga atšķirība. Gāze nerada dūmotu grillējuma aromātu, kuru var panākt tikai ar kokoglēm vai malku. Gāze noteikti saglabā savu konsistenci un ērtību ko sniedz gatavojot ārpus mājas, bet tā nedod sasniegt manu mērķi!

Lietojot ''EshopWedrop'' mājas lapu, Tu piekrīti izmantot ''cookies'' tā kā tas aprakstīts mūsu ''Cookie policy''. Lasīt vairāk

Newsletter Pop-Up Banner
Newsletter Pop-Up Banner
Lūdzu, uzgaidi, kamēr mēs apstiprināsim Tavu pasta indeksu